top of page

VELIKA

295976510.jpg

Kuća za odmor Vallirea

63869139.jpg

Seoski Turiziam Larva

Kuća za odmor Vallirea nalazi se u Kaptolu. Ima terasu te pogled na vrt. Villa ima 5 soba, potpuno je klimatizirana, te nudi privatan parking za svoje goste.

Kontakt

Seoski Turiziam Larva nalazi se u Trenkovu, na svega 7 km od centra za posjetitelje u parku prirode Papuk. Na raspolaganju su zajednički salon, vrt i zajednička kuhinja. Ova ladanjska kuća ima besplatno privatno parkiralište, a u okolici je moguće uživati u pješačenju i stolnom tenisu.
Ladanjska kuća uključuje popločani dio dvorišta s pogledom na vrt, 3 spavaće sobe, dnevni boravak, TV, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom te 2 kupaonice s tušem.
Dostupni su dječje igralište, roštilj i terasa.

264547261.jpg

Kuća za odmor Slavonka

Vila Robinson Kitokret nalazi se u Kutjevu, u Požeško-slavonskoj županiji, a nudi terasu i pogled na vrt. Na raspolaganju su besplatno privatno parkiralište i zajednička kuhinja.
Ova vila s balkonom i pogledom na jezero uključuje 4 spavaće sobe, dnevni boravak, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s hladnjakom i pećnicom te kupaonicu s tušem.
Gosti mogu koristiti opremu za roštilj. U sklopu objekta dostupan je zajednički salon, a u okolici je moguće uživati u pješačenju.

bottom of page