top of page

POŽEGA

ponuda2.jpg

Zlatni lug

Prenoćište Zlatni Lug vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju su 21 moderna uređena soba sa kupaonicom, u koje se mogu smjestiti 49 osobe.
U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta.
Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja. Nakon ugodno provedene noći, ujutro vas očekuje pansionski ili bogati slavonski doručak, ovisno o dogovoru.

124771672.jpg

Vila Stanišić

Smještaj s uslugom doručka Vila Stanišić nalazi se u Požegi te nudi pogled na vrt, restoran i recepciju otvorenu 24 sata. U okviru ovog smještaja s uslugom doručka besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.
Smještaj s uslugom doručka Vila Stanišić ima prostor za sjedenje s TV-om te vlastitu kupaonicu s ogrtačima, papučama i tušem. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina.
U objektu se poslužuje kontinentalni doručak.

129921460.jpg

Grgin dol

Privatni smještaj Grgin Dol nalazi se u Požegi te nudi terasu i bar. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi i privatno parkiralište u sklopu objekta.
Sve sobe sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana, a pojedine uključuju prostor za sjedenje i opuštanje. Iz pojedinih se pruža pogled na vrt ili grad. Jedinice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.
Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

241831117.jpg

Gloria Rooms

Sobe Gloria nalaze se u Požegi. Gostima su na raspolaganju terasa, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Sve jedinice u prenoćištu uključuju prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i tušem. Sve sobe u okviru objekta Gloria sadrže klima-uređaj i ormar. 

292286599.jpg

Villa Maria

Villa Maria nalazi se u Požegi, a nudi bar, zajednički salon, vrt i besplatan WiFi. Ovaj objekt uključuje recepciju otvorenu 24 sata i opremu za roštilj. Privatno parkiralište dostupno je besplatno, a usluga prijevoza iz/do zračne luke moguća je uz nadoplatu.
Sve sobe sadrže radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Također uključuju ormar i kuhalo za vodu.
Svakog se jutra poslužuje kontinentalni doručak.
U sklopu objekta dostupna je terasa.

269744181.jpg

Kamena kuća

Kamena kuća nalazi se u Požegi, a nudi besplatne bicikle, vrt i roštilj. Ovaj apartman uključuje besplatno privatno parkiralište, zajedničku kuhinju i besplatan WiFi.
Apartman ima popločani dio dvorišta s pogledom na rijeku, 2 spavaće sobe, dnevni boravak, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s hladnjakom i pećnicom te kupaonicu s tušem.
U sklopu objekta dostupna je terasa.

185551410.jpg

Kuća za odmor GoodLife

Vila Kuća za odmor GoodLife smještena je u Požegi. Objekt nudi zajednički salon, vrt, opremu za roštilj, besplatno privatno parkiralište, zajedničku kuhinju i besplatan WiFi. Gostima su također na raspolaganju besplatno privatno parkiralište, zajednička kuhinja i besplatan WiFi.
Ova vila uključuje 3 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem.
U objektu se svakog jutra poslužuje kontinentalni doručak.
Gosti objekta Kuća za odmor GoodLife mogu se opuštati na terasi.

139465913.jpg

Apartmani NunaNina

Apartmani NunaNina nalaze se u Požegi i nude klimatiziran smještaj s popločanim dijelom dvorišta. Objekt uključuje vrt i opremu za roštilj, a besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.
Ovaj apartman uključuje spavaću sobu, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem.
Gosti se mogu opustiti na terasi objekta.

287501610.jpg

Studio apartman GoodLife

Studio apartman GoodLife nalazi se u Požegi i nudi klimatiziran smještaj s balkonom. Gostima su na raspolaganju vrt i besplatno privatno parkiralište.
Ovaj apartman uključuje spavaću sobu, kupaonicu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.
Gosti se mogu opuštati na terasi apartmana.

bottom of page